روش تکراری سه گامی برای حل معادلات غیر خطی و کاربردهایی از آن
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده ریاضی
- author ساسان اسدپور گلوگاهی
- adviser ماشاالله متین¬فر
- Number of pages: First 15 pages
- publication year 1390
abstract
در پایان نامه به معرفی یکی از شیوه های حل معادله ی غیر خطی f(x)=0 ، موسوم به روش های تکراری می پردازیم. در فصل اول روش های تکراری یک گامی را معرفی می کنیم. چون این روش ها سرعت همگرایی و شاخص کارآیی پایینی دارند، به معرفی روش های دو گامی در فصل دوم می-پردازیم. در نهایت، در فصل سوم، با تکیه بر مطالب فصل اول و دوم، روش سه گامی جدیدی را ارائه می دهیم که دارای مرتبه ی همگرایی 8 و شاخص کارآیی 5157/1 می باشد.
similar resources
روش هاى چند گامی مستقل از مشتق برای حل عددی معادلات غیر خطی
در این مقاله٬ خانوادهای از روشهای چند گامی کارا و مستقل از مشتق را برای حل عددی معادلات غیرخطی بیان میکنیم. این روشهای چند گامی مبتنی بر چند جمله ای درونیاب نیوتن و روش تجزیه آدومیان[1] بهبود یافته میباشند. مرتبه همگرایی این روشها را محاسبه میکنیم و با استفاده از چند مثال کارایی روشهای چند گامی مستقل از مشتق را نشان میدهیم.
full textروش های تکراری چند گامی برای حل معادلات غیر خطی و کاربردهایی از آن با استفاده از نرم افزارهای متلب و میپل
در این پایان نامه به معرفی دو الگوریتم ریشه یابی برای حل معادلات غیر خطی می پردازیم. در فصل اول روش های تکراری یک گامی را معرفی می کنیم. چون این روش ها سرعت همگرایی و شاخص کارایی پایینی دارند، روش های دو گامی را در فصل دوم معرفی می کنیم. در فصل سوم، الگوریتمی را معرفی می کنیم که دارای مرتبه همگرایی منحصر به فرد 10 و ضریب کارایی بهینه 1.78 می باشد و در نهایت در فصل چهارم الگوریتمی را معرفی ...
15 صفحه اولروش تفاوتهای محدود در حل معادلات غیر خطی صفحات
در مرجع (1) طریقه حل معادلات غیر خطی صفحات با استفاده از روش تفاوتهای محدود ذکر شده است در آن مقاله با استفاده از معادلات فن کارمن که شامل دو معادله دیفرانسیل مرتبه چهار بر حسب تغییر مکان قایم (W) و تابع تنش اری (F) است تنش های و تغییر مکان صفحات تحت اثر بار یکنواخت بدست آمده است . از آنجایی که استفاده از طریقه تفاوتهای محدود در حل معادلات دیفرانسیل غیر خطی احتیاج به روشهای حساب عددی به خصوص...
full textروش های تکراری مرتبه سوم و چهارم مستقل از مشتق برای یافتن ریشه های تکراری معادلات غیر خطی
در این مقاله، دو خانواده جدید از روشهای مرتبه سوم و چهارم برای یافتن ریشههای چندگانه از معادلات غیرخطی معرفی میگردد. هریک از آنها نیاز به برآورد تابع و دوتا از مشتقات مرتبه اولشان در تکرار دارد. چند مثال عددی جهت نشاندادن روش مذکور آورده شدهاست.
full textMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده ریاضی
Keywords
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023